De jury heeft uit alle projecten 3 projecten geselecteerd als finalist in de categorie Slimste Project van de Slimste (binnen)Stad Verkiezing 2016.

Kom 3 oktober kijken wie de winnaar is!

De finalisten zijn:


Speelgedrag en sociale interactie. Veel sociale vaardigheden worden al spelenderwijs opgedaan. Het onderzoek dat gebruik maakt van sensoren en data analyse ondersteunt de professionals in de begeleiding van kinderen.

8TING ondersteuning bij het vinden van werk. Zet mensen in hun kracht. Geef ze persoonlijke aandacht en ze vinden hun weg. Dat geldt voor iedereen. Ook voor mensen in de bijstand en de WW.  8TING is een schaalbaar en efficiënt programma dat zich onderscheidt door een sterke focus op positieve motivatie en het geven van persoonlijke aandacht door inzet van state-of-the-art web technologie.

Smart Emissions. In het project wordt getest of sensordata uit een burger-meet-netwerk inzicht oplevert op lokaal en stadsniveau, als aanvulling op de beschikbare professionele data van het Landelijk Meetnet Luchtkwaliteit van het RIVM.

De projecten worden op 3 oktober gepitched en Eppo Bruins zal daarna het juryrapport voorlezen en de winnaar voor Slimste Project 2016 bekend maken.

Datum: maandagmiddag 3 oktober 2016
Lokatie: Beatrixgebouw, Jaarbeurs Utrecht
Inloop: vanaf 12:00 uur
Afsluiting: 16:30 uur gevolgd door een netwerkborrel

Schrijf je hier in om de finale bij te wonen.