Hoofdsponsor

Cisco hoofdsponsor de Slimste Binnenstad van Nederland verkiezing
Cisco is hoofdsponsor van de verkiezing Slimste Binnenstad van Nederland en van de Smart City uitzending reeks.

 

axians-sponsor-dsbvnl
Om de wereld slimmer te maken en vooruit te helpen, ondersteunt en adviseert Axians haar klanten op het gebied van Informatie en Communicatie Technologie.
netapp-sponsor-dsbvnl
NetApp helpt ondernemingen en serviceproviders hun IT-omgevingen te ontwerpen, implementeren en ontwikkelen.

Sponsoren

Ziut sponsor de Slimste Binnenstad van Nederland verkiezing
Ziut is benieuwd hoe de gemeenten reageren op het inzetten van de openbare verlichting bij de Smart City ontwikkelingen.
e-Proceed en Oracle zijn sponsoren van de Slimste Binnenstad van Nederland verkiezing
e-Proseed gebruikt data voor het automatisch starten van activiteiten. Oracle biedt cloud services voor de verkiezing.
C4me sponsor de Slimste Binnenstad van Nederland verkiezing
C4me heeft als doel de bewustwording te vergroten dat met data enorme besparingen van publieke gelden mogelijk zijn terwijl ook de kwaliteit van leven van de burgers wordt verbeterd.
Geonovum sponsor dSBvNL
Geonovum is de standaarden-organisatie voor gegevens over de fysieke leefomgeving en werkt aan de adoptie van ´Indicators for Sustainable Development of Communities – City Services and Quality of Life’ (ISO37120) en besteedt aandacht aan de ontwikkeling van smartness indicatoren.
Nen sponsor dSBvNL
De NLSAG-SC zet zich in voor het optimaliseren van Smart City cross sector interoperabiliteit en toegankelijkheid van infrastructuur, systemen en diensten in een multi-stakeholder proces.
RIVM sponsor dSBvNL
RIVM werkt aan de ‘gezonde stad’ waar de druk op milieu en gezondheid zo laag mogelijk is, en uitnodigt tot gezond gedrag.
Kadaster sponsor dSBvNL
Het Kadaster registreert en verstrekt gegevens over de ligging van vastgoed in Nederland. Samen met andere overheden zorgen zij ervoor dat de geografische informatie van Nederland goed te raadplegen is.
Implan is sponsor van dSBvNL
De expertise van Implan is een slim gebruik van data en IT, met speciale aandacht voor de ontwikkeling van steden tot Smart City.
GSC3
Een van de belangrijkste uitdagingen van ‘smart cities en communities’ is samenwerken en delen. De GSC3 draagt wereldwijd bij aan duurzame steden en regio’s, door het initiëren en faciliteren van internationale samenwerkingsverbanden die samen tot de beste oplossingen komen.