Na het lange wachten is het zo ver!

50 steden zijn onderzocht, 40 projecten bezocht, 6 Smart City TV uitzendingen zijn op RTL7 te zien geweest, themasessies zijn gehouden en honderden smart city berichten zijn getweet.

Op maandagmiddag 3 oktober komt u te weten wie de winnaars zijn in de verkiezing Slimste Binnenstad van Nederland.

Gemeente Utrecht, winnaar van de titel in 2015 categorie Visie, treedt op als gastgemeente.

Locatie: Beatrixgebouw, Jaarbeurs Utrecht
Vanaf 12:00 uur inloop
Start 13:00 uur
Afsluiting 16:30 uur

Jeroen Smits presenteert ook dit jaar weer het finale evenement. Jeroen presenteerde samen met Hans Nouwens de Smart City TV reeks op RTL7. Hij is als uitvoerend artiest actief binnen meerdere disciplines, producent van televisieprogramma’s, evenementen en ander Live Entertainment! Als buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand sluit hij op geheel eigen wijze huwelijken en geeft hij leiding aan Jeroen Smits Producties BV en STIMS Media BV.

Het programma wordt afgetrapt door wethouder Jeroen Kreijkamp, de winnaar Visie 2015, hij vertelt wat de prijs de gemeente heeft gebracht. Een gemeente verteld openhartig wat de uitdagingen zijn om de gemeente sectorbreed mee te krijgen in smart city toepassingen, u krijgt handige tools aangereikt voor uw eigen smart city roadmap, er is een discussie tussen de zaal en enkele specialisten, natuurlijk hebben we nog een verrassend onderwerp, de finalisten pitchen en de winnaars 2016 worden bekend gemaakt.

Jeroen Smits
Jeroen Smits, presentator tijdens de finale ‘Slimste Binnenstad van Nederland 2016’

 

Wilt u kennis opdoen voor de smart city ontwikkeling van uw gemeente en bent u benieuwd wie er dit jaar met de titels naar huis gaan?