Na het grote succes van vorig jaar, organiseren wij dit jaar wederom de ‘Slimste Binnenstad van Nederland verkiezing’. Deze verkiezing beoordeelt de Nederlandse ‘smart cities’ op basis van twee categorieën, namelijk ‘Slimste Visie’ en ‘Slimste Projecten’.

Heeft u het ‘Slimste Project van Nederland 2016’?

De categorie ‘Slimste Project’ bestaat uit initiatieven uit de stad waarbij informatietechnologie wordt ingezet om de leefbaarheid van de stad te vergroten of op onderhoudskosten te besparen. Momenteel zijn er 40 projecten uit heel Nederland bezocht. Van deze projecten zijn opnames gemaakt. Deze opnames zijn in mei en april uitgezonden op RTL7 in de speciale Smart City TV reeks.

Heeft u een slim project en wilt u graag meedingen naar de uitverkiezing tot ‘Slimste Project 2016’? Stuur dan vóór 3 september de aanmelding van uw project via de contactpagina met een goede omschrijving en uw contactgegevens. Hier vindt u meer over de criteria waaraan de deelnemende projecten voldoen.